Gå til indhold

Det nye råd trækker i arbejdstøjet

Nyhed
07 May, 2019
Det nye råd samles på en arbejdsweekend den 21.-23. juni, hvor medlemmerne får fastlagt en kurs og nogle særlige fokusområder for deres arbejde i rådet og ikke mindst lærer hinanden bedre at kende.

Rådet arbejder generelt for at finde langvarige løsninger på de eksisterende udfordringer i den danske integrationsindsats, og vores vision er at bidrage til et Danmark, hvor oplevelsen af medborgerskab og den enkeltes muligheder er uafhængige af etniske, religiøse, sociale og geografiske skel. Et Danmark hvor flest muligt tager ansvar for både sig selv og sine medborgere, og hvor man både bidrager og føler sig som en del af fællesskabet i samfundet.

Men hvordan kan det nuværende råd så bedst muligt bidrage til at opfylde denne vision? Svaret på dette spørgsmål, vil vi på denne arbejdsweekend forsøge at tage det første take på.

Arbejdsweekenden faciliteres i form af nogle workshops i stærkt samarbejde med vores eksterne konsulent, Gry Guldberg, som det tidligere råd har rigtig god erfaring med.

Ideen er, at kaste alle bolde op i luften - lade en brainstorming udfolde sig - og i løbet af weekenden arbejde os ind på, hvilke fokusområder rådet i særlig grad har kompetencer og lyst til at arbejde med. 

Vi glæder os meget, da det for alvor bliver startskuddet til at de nye medlemmer kan igangsatte og omsætte alle deres ideer og kompetencer, som de gerne vil udfolde i regi af rådsarbejdet. 

Alle ved bordet i pejsestuen 2.jpg