Gå til indhold

Halima deltager i det første møde i Altingets nyoprettede Socialpolitiske Netværk

Nyhed
03 Mar, 2020
I Altingets socialpolitiske netværk beskæftiger man sig med socialpolitik i bred forstand. Der emner op, som går på tværs af hele velfærdssamfundet og dets institutioner. Men det gøres med det formål, at bidrage til udvikling og fornyelse af velfærdssamfundet og indsatserne overfor de forskellige grupper, som er særligt udsatte.

I netværket samles aktører fra den offentlige sektor, civilsamfundet og den private sektor til en åben og nysgerrig debat i et lukket rum og væsentlige socialpolitiske spørgsmål. Hvert møde er tilrettelagt omkring en konkret socialpolitisk udfordring, hvor en central nøgleaktør fra feltet indleder. Samtidig vil der på hvert møde også blive gennemgået aktuelle emner, f.eks. forskningsrapporter eller aktuel lovgivning.

REM ser frem til at deltage i netværket fremover og være med til at sætte det vigtige område i fokus.

 På billedet ses Halima El Abassi og leder af netværket Knud Aarup, tidligere direktør i Socialstyrelsen og nu landsformand for Bedre Psykiatri

På billedet ses Halima El Abassi og leder af netværket Knud Aarup, tidligere direktør i Socialstyrelsen og nu landsformand for Bedre Psykiatri. 

Læs mere om det social politiske netværk