Gå til indhold

Radioindslag

9. december 2021

Næst forkvinde Eline Feldman deltog i Den Uafhængige morgenradio


27. september 2020
Halima El Abassi udtalte sig i P1 Orientering om islam og integration. Med udgangspunkt i et interview af den hollandske forsker Ruud Koopmans, der er aktuel med en ny bog om islam hvori han postulerer, at islam er en hindring for vellykket integration i alle vestlige lande, giver Halima sit besyv på sammenhængen mellem islam og integration. 

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig

4. juni 2020
Rådets forkvinde, Halima El Abassi, udtalte sig i Radio4 programmet "Gud Fader Bevares"  om, hvad der gør det svært for kvinder at bryde ud af et muslimsk ægteskab.
 Hendes budskab er, at kvinderne skal styrkes gennem uddannelse, arbejde og opnå selvstændighed som led i at blive stærkere og få mulighed for at komme ud af disse ægteskaber. 

27. maj 2020
Halima El Abassi udtalte sig i P1 Debat om negativ social kontrol i forbindelse med sagen om Huda Ali Ahmed, som blev dræbt i Syrien af sin mand. 

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig

21. februar 2020
Halima El Abassi udtalte sig i P1 om en rapport fra Als Research og Københavns Kommune om ”Social kontrol som barriere for etniske minoritetskvinders beskæftigelse i Københavns Kommune”.

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig 

24. oktober 2019
Halima El Abassi deltog i debat på P1 om en medborgerskabsundersøgelse der viser, at 48 pct. af indvandrere ønsker et forbud imod religionskritik. 
Undersøgelsen er lavet af Udlændinge- og Integrationsministeriet. Halima deltager i debatten, hvor de opsigtsvækkende resultater diskuteres. Debatten går bag om de nøgne tal og forsøger at finde mere nuancerede forklaringer på resultaterne.

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig

Halima El Abassi udtalte sig i Radioavisen på P4 om vigtigheden af de kommunale integrationsråd, som et talerør for etniske minoriteter.

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig 
     

25. april 2016
Tidligere formand, Yasar Cakmak, var inviteret i Radio 24/7 til at kommentere på Rådets beslutning om, ikke at underskrive Københavns Kommunes charter for demokratiske værdier for antiradikaliseringsarbejdet 

  • Udsendelsen er ikke længere tilgængelig