Gå til indhold

Madina Shafiqi

Medlem fra Køge Kommunes Integrationsråd
Madina Shafiqi er valgt som medlem fra Køge Kommunes Integrationsråd. Til dagligt læser hun på kandidatuddannelsen i Statskundskab.

Af tillidshverv har Madina bestridt en rolle i Køges Integrationsråd i næsten 3 år. Hun har siddet som bestyrelsesmedlem i Djøf Studerendes Bestyrelse i 1 år, hvor hun  har varetaget 25.000 studerendes politiske interesser.    

Madina har arbejdet med integrationsspørgsmål i mere end 10 år. Hun har arbejdet med integration på frivilligt niveau i lokalsamfundet via Røde Kors, Integrationsrådet Køge, Helhedsplanen og deslige. Hun har også arbejdet som tolk og familiebehandler, hvor hun har fået stor indsigt i etniske minoriteters egne oplevelser af mødet med systemet, staten, samfundet og den danske kultur.

Hun har arbejdet i 3F i næsten 3 år på at sikre politisk interessevaretagelse af etniske minoritetsarbejdstagere. Her har hun både arbejdet med kursusfacilitering, hvor hun bl.a. har undervist 3Fs etniske minoritetsmedlemmer i deres arbejdstagerrettigheder, det danske arbejdsmarked, den danske model og kulturelle normer på en dansk arbejdsplads. Ligesom en stor del af hendes arbejde også har bestået i at rapportere til samt rådgive 3Fs forbundssekretær omkring emner, der er relevante for etniske minoriteters arbejdsmarkedsintegration.