Gå til indhold
Stormøde hos Næstved Integrationsråd

Stormøde hos Næstved Integrationsråd

Rådsmedlem Rukhsana Ali og specialkonsulent Mette Søndergaard deltog mandag den 11. oktober i Næstved Integrationsråds Stormøde.
  • Stormøde hos Næstved Integrationsråd
  • 2021-10-11T17:00:00+02:00
  • 2021-10-11T19:30:00+02:00
  • Rådsmedlem Rukhsana Ali og specialkonsulent Mette Søndergaard deltog mandag den 11. oktober i Næstved Integrationsråds Stormøde.

På stormødet bød den nuværende formand Dusan Jovanovic velkommen efterfulgt af en åbningstale fra Borgmester Carsten Rasmussen (S). Stormødet skulle informere om det kommende kommunalvalg, stemmeret og demokrati. I forlængelse af dette holdt Rukhsana Ali og Mette Søndergaard et oplæg om rådets kommunalvalg kampagne - der har til formål at højne valgdeltagelsen særligt blandt etniske minoriteter. Rådet har lavet en række tiltag, som skal styrke den demokratisk deltagelse, og præsenterede tiltagene for de fremmødte til Stormødet i Næstved. 

Rådsmedlem Rukhsana Ali gav eksempel på et lokalt valg-arrangement støttet af rådets kommunalvalgs pulje. Sammen med bydelsmødrene i Albertslund har de arrangeret to arrangementer, der skal fremme valgdeltagelsen særligt hos etniske minoriteter. Find de aktuelle arrangementer her eller læs om bydelsmødrene på deres hjemmeside her.

Du kan finde rådets valgpjece på 10 forskellige sprog her, som ligeledes er en af rådets tiltag, der skal styrke demokratisk deltagelse. 

friu.jpg

Rådsmedlem og Bydelsmor i Albertslund Rukhsana Ali

Deltagere

Rådsmedlem Rukhsana Ali, specialkonsulent Mette Søndergaard