Gå til indhold

Nidal Seide

Indstillet af Aalborg kommune
Nidal Seide er indstillet af Aalborg kommune. Hun er uddannet cand. scient. bibl. og arbejder som seniorkonsulent hos Aperian Global.

Nidal er kulturkonsulent og arbejder for at bygge bro mellem forskellige kulturer. Med speciale i afklaring af ”Den kulturelle tavse viden”, tager hun udgangspunkt i uddannelsessystemer, organisering af viden, samt tværkulturel kommunikation. Hun arbejder for at bane vejen til bedre integration via sin formidling og aktiv samfundsdeltagelse. Hun har 30 års erfaring med at holde foredrag om emner, som identitetsopbygning, kulturmødet V kulturchok.

Nidal har en aktiv historie på integrationsområdet. Hun har siddet i Integrationsrådet i Brønderslev kommune og i REM (2000-2002) Hun sidder i Integrationsrådet i Aalborg Kommune (2021). Hendes passion ligger i at formidle dansk kultur til udlændinge, for at åbne døre til et fælles sprog på arbejdsmarkedet samt i civilsamfundet generelt.  Nidal arbejder for at integrere udlændinge i samfundet via sine foredrag, workshops om interkulturel kommunikation og individuel coaching. Hun samarbejder med den private og den offentlige sektor om opgaven."